Mooi zwanger op de foto

Op deze pagina staat een kleine selectie van mijn zwangerschapsfotoshoots. Tussen ongeveer week 30 en 36  is de mooiste periode om een zwangerschapsfotoshoot te laten maken. Het beste moment om je zwangere buik professioneel te laten fotograferen. Je buik is dan op zijn mooist en je voelt je goed en fijn.

Een zwangerschapsfotoshoot en zwanger zijn is iets heel bijzonders. Er groeit een klein wondertje in je buik. En de bolle buik is iets om heel trots op te zijn.
Een zwangerschapsfotoshoot maken we in mijn daglicht studio, op een bijzondere (buiten) locatie of gewoon bij jou thuis. Mijn daglicht studio is gevestigd in Zwaag.

In mijn studio maak ik een aantal composities. Je kan tijdens de fotoshoot wisselen met kleding en/of lingerie (of zonder kleding). Ook je partner en eventuele kinderen zijn bij de fotoshoot welkom en kunnen onderdeel van de fotoshoot zijn. Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd. En als je het leuk vind maak ik tijdens de fotoshoot gebruik van allerlei accessoires, zoals voiles en kant in combinatie met je eigen lingerie. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Ik fotografeer met gebruikmaking van natuurlijk daglicht en studiolampen. Een zwangerschapsfotoshoot kan in elk seizoen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een zwangerschapsfotoshoot is niet alleen mooi en waardevol als herinnering, maar ook een hele leuke belevenis. Het is namelijk niet zo dat alleen de zwangere vrouw op de foto gaat; ook je partner en eventuele kinderen dragen bij aan de feestvreugde.

Visagie

Als je jezelf nog meer wil verwennen, behoort visagie tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat er bij een fotosessie zwangerschapsfotoshoot komt kijken en wat de kosten zijn? Klik dan hier.

“Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

Contact

Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

trots op je zwangerschap

werkwijze zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

KleurRIJKfotografeert is ook op Instagram te vinden.