Werkwijze Zwangerschap Fotoshoot

Mijn werkwijze is gericht op een zwangerschap fotoshoot waarin het gebruik van exclusieve zwangerschapsjurken, kanten doeken en stoffen is inbegrepen. Ben je gegeïnteresseerd in een zwangerschap fotoshoot en zoek je inspiratie hierover ?

Wanneer boek ik een zwangerschap fotoshoot?

Zodra je weet dat je zwanger bent, kan je een zwangerschap fotoshoot boeken. Mijn agenda is vaak snel volgeboekt met diverse fotoshoots en ook omdat ik tijd wil nemen voor het fotograferen, voor jouw begeleiding en voor de nabewerking. Ben je er uit dat je jouw zwangerschap op een unieke manier wilt vastleggen?

Wat is de beste tijd voor een zwangerschap fotoshoot?

De beste tijd voor een zwangerschap fotoshoot is tussen de 30 en de 36 weken. Rond deze tijd heb je een mooie bolle buik, en je bent dan niet meer zo moe en misselijk als in het eerste trimester. Het kan zijn dat je buik iets sneller groeit, je in verwachting bent van een meerling of van je 2e of 3e kindje, dan kun je ook al plannen voor een fotoshoot in week 28, 29 of 30.

Hoelang duurt een zwangerschap fotoshoot?

Voor de zwangerschap fotoshoot reserveer ik ongeveer 90 minuten. Dit is afhankelijk van welk fotopakket je hebt uitgekozen. Op de zwangerschapspagina vind je 2 verschillende pakketten. Na de kennismaking, gaan we eerst samen overleggen wat jouw wensen zijn en wat we tijdens de fotoshoot gaan doen.Ik fotografeer je in meerdere poses en met verschillende belichtingen. Ik vind het erg belangrijk dat jij je prettig en op je gemak voelt.

zwangerschap fotoshoot #zwangerschapsfotografie #zwanger #shoot

zwangerschap fotoshoot zwangerschapsfotografie

Instagram

Het werk van KleurRIJK Fotografeert kenmerkt zich door onvergetelijke locaties, oog voor detail en het gebruik van natuurlijk daglicht, wat zorgt voor zachte foto’s. Gespecialiseerd in Zwangerschap Fotoshoot & Familie Fotoshoots. Beide fotoshoots kunnen gemaakt worden in de studio of op een leuke buitenlocatie.

Je kan misschien ook genieten van: