Pure baby foto’s in zwart-wit

Mijn doel is bij iedere newborn fotoshoot om sfeervolle foto’s te maken. De foto’s maak ik in kleur en in zwart-wit. Soms komt de foto beter tot zijn recht in zwart-wit en dat is bij deze fotoserie zeker het geval. Een newborn fotoshoot in Zwart wit gemaakt in de eerste dagen na de geboorte van deze kleine dame.
Het zijn foto’s waarin het daglicht en de schaduw een mooi samenspel maken. Voor mij is het heel belangrijk om niet alleen een mooi fotoportret af te leveren maar ook om het beeld waarheidsgetrouw weer te geven.

Fotoshoot met eenvoud, puur & zachtheid

Dit lieve meisje is nog maar net geboren als ik mag komen fotograferen. De kraamzorg is weg en de mama voelt zich prima. Bij het fotograferen van een newborn is het gebruikelijk om allerlei accessoires te gebruiken om de foto’s meer in style te laten zijn. Vooraf aan de fotoshoot bespreek ik de wensen en wat voor style men wilt. Deze newborn fotoshoot hebben we eenvoudig gehouden. Fotoshoot met eenvoud, puur & zachtheid. Verder geen poespas.

Genoeg ingrediënten voor deze newborn fotoshoot.

Ouders

Tijdens de fotografie van dit prachtige meisje zag ik de blikken van ouders. De twee oudste kinderen, broer en zus waren erbij en zouden samen met de pasgeboren baby op de foto gaan. Hoe lief doen ze dan ook met hun kleine zusje. Schattig toch. De ouders gingen ook ieder apart met de kleine baby op de foto. Dichtbij fotograferen laat dan ook de emotie zien, het zwart-wit in de foto benadrukt dit nog extra.

Contact?

Via de website kun je gemakkelijk via het onderstaand contactformulier contact met mij opnemen, en natuurlijk ben ik ook te vinden op Facebook & Instagram .

Hier vul je je eigen emailadres in.

Als je nog meer leuke blog verhalen over newborn fotoshoots wilt bekijken, kijk dan hier.

Newborn Fotoshoot Zwart Wit

Je kan misschien ook genieten van: