Specialistische zorg dementie

Voor diverse opdrachtgevers maak ik de fotografie in de zorg. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in de zorg en  voor 1 opdrachtgever gemaakt. De fotografie voor deze woonzorggroep bestond uit het in beeld brengen van 21 zorg locaties in de kop van Noord-Holland voor het gebruik in brochures, websites & advertenties in diverse dag en weekbladen. De fotografie is met name de bewoners en de medewerkers, daarnaast incidenteel de panden &  interieurs. In de zorg wordt ieder onderdeel en afdeling uitgelicht.

Bewoners fotografie in de zorg

Het fotograferen van bewoners van een zorginstelling is heel bijzonder en erg leuk om te doen. Het vergt veel geduld en een goede voorbereiding is van belang. Het fotograferen van bewoners is alleen mogelijk met toestemming van de bewoner (cliënt of voogd). Het fotograferen van de bewoners in hun huiselijke setting maak ik met regelmaat voor diverse opdrachtgevers.

Op de website van woonzorggroep Samen is op de volgende link meer te lezen over specialistische zorg dementie en fotografie van mij te bekijken.

Voor meer informatie of fotografie in de zorg kan je de volgende link aanklikken.

Contact

Wil je graag contact of een bedrijfsreportage bij mij boeken, vul het onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met je op.

fotografie in de zorg
fotografie in de zorg
fotografie in de zorg
fotografie in de zorg
fotografie in de zorg
fotografie in de zorg
fotografie in de zorg

Je kan misschien ook genieten van: