Familie Fotoshoot | In het bos, het strand, de duinen of in de stad

Wat leuk! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor de fotoshoot? Is het een cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch!  Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland te vinden. Ik denk hierover graag met jullie mee !

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De fotoshoot én het eindresultaat wordt een prachtige herinnering voor later!

Voor meer informatie over een familie fotoshoot in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een fotoshoot op locatie vind je hier.

Familieshoot Jaargetijden

Een familieshoot op locatie kan gemaakt worden in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent! Hoe leuk is een fotoshoot met de familie of het hele gezin te doen. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familieshoot op een buiten locatie is bij mij een veel geboekte fotoshoot. Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten. De herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt!

Familie Fotoshoot Kleding

Welke kleding trekken we aan bij de familie fotoshoot? Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast die ook nog eens matchen bij elkaar. De leukste tips voor kleding & accessoires heb ik daarom op een rijtje gezet. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken. Voor een mooie eenheid als groep raad ik wel aan om een kleurenpallet te kiezen zonder drukke prints.

Wat kost een Familie Fotoshoot?

Bij een familie fotoshoot mogen jullie zelf je favoriete foto’s uitzoeken in een online galerij. Jullie maken met elkaar deze keuze voor jullie favoriete foto’s. Jullie kunnen kiezen voor het fotopakket met 25 of 45 foto’s.

€ 390,00 (inclusief 25 digitale bestanden)

€ 490,00 (inclusief 45 digitale bestanden)

Wil je ook zo’n leuke Familie Fotoshoot boeken?

Familie Fotoshoot

Voor meer informatie over een familie fotoshoot in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie vind je hier.

Familie Fotoshoot Jaargetijden

Familie fotoshoot buiten kan in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent. Daar houden we niet van, toch ? Hoe leuk is het om een familie fotoshoot samen met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJK fotografeert.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren.  En hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Familie fotoshoot Strand, Duinen of het Bos

Met het hele gezin op de foto is een hele leuke beleving !

werkwijze familie fotoshoot

Familie fotoshoot op locatie

Een Familie fotoshoot en groepsportretten fotografeer ik op bijzondere locaties door heel Nederland. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is ? Dan is het extra leuk om daar een familieportret of groepsreportage te maken. Strand, Bos, duinen, pittoreske dorpjes of de grote stad, ik ben van de partij !
Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen.
Tijdens de fotosessie familie fotoshoot maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. En natuurlijk de gezinnen apart. Iedere combinatie die denkbaar is.

Aanleiding voor een familie fotoshoot is vaak een verjaardag of jubileum. Een familie fotoshoot is  leuk om met elkaar te beleven en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of misschien direct een afspraak maken?

Ik fotografeer graag op prachtige locaties in heel Noord-Holland en Utrecht. Ook heb ik meerdere fotoshoots gemaakt op het strand van Egmond, Hargen, Petten Schoorl en Bloemendaal en Bergen aan Zee, in de Kennemerduinen en de oude binnenstad van Amsterdam en Utrecht.

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks mooi kan ophangen in je huis ? Boek dan ook zo`n leuke een fotosessie familie fotoshoot.

Is er iemand jarig of wil je zomaar iemand in je omgeving verrassen met een fotoshoot. KleurRIJK fotografeert heeft ook cadeaubonnen. Deze zijn ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie klik hier.

Als je geïnteresseerd bent in een familie fotoshoot op locatie dan kun je altijd contact met mij opnemen. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor nog meer mooie foto’s ? Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en instagram.

   

werkwijze familie fotoshoot werkwijze familie fotoshoot werkwijze familie fotografie werkwijze familie fotografie werkwijze familie fotografie

werkwijze familie fotografie

werkwijze familie fotografie


familie fotoshoot
familie foto shoot strand
strand fotografie

familie fotoshoot strand
familie fotoshoot strand

 

Je kan misschien ook genieten van: