10 mooiste zwanger fotoshoot

Gefeliciteerd, je bent zwanger ! Ben je op zoek naar inspiratie voor een zwangerschap fotoshoot ? Kijk rustig rond op mijn website. Hieronder staat een selectie uit de fotoshoot 10 mooiste zwanger.

Fotostudio

Mijn fotostudio is gelegen in Zwaag, nabij Hoorn. 30 km boven Amsterdam.

Zwangerschapskleding / Fashion

In mijn studio heb ik een hele mooie collectie jurken en doeken, speciaal gericht op zwangerschapsfotografie. De jurken worden met regelmaat vervangen en aangevuld. Naast de kleding, heb ik ook body’s, hoeden, bloemen, sjaals en doeken. Stoer, lief & hip. Mijn opleiding hogeschool Mode & Kleding komt hierbij goed van pas. Ik hou van het uitzoeken en stylen van de kleding. Boek je bij mij een fotoshoot, dan krijg je van mij kledingtips zodat je je goed kan voorbereiden op jouw zwanger fotoshoot. Wil je nog meer lezen over zwangerschapsfotografie, bijvoorbeeld over witte kanten doeken, voile jurken etc. Op mijn 2e website kleurrijkontwerp heb ik nog veel meer over zwangerschapsshoot staan.

Zwangerschapsfotograaf

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf voor een zwangerschapsshoot met belly power? Wil je liever bij mij in de studio of misschien op een toffe buiten locatie, neem dan contact op via het contactformulier. Ik ben professioneel fotografe en gespecialiseerd in portretfotografie, zwanger shoots, newborn fotografie, babyfotografie en familie fotoshoots. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen voor het reserveren van jouw fotoshoot! Voor inspiratie Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram. Ook kan je mij googlen voor nog meer informatie. Voor inspiratie vind je hieronder een selectie van mijn “10 mooiste zwanger fotoshoot”.

Je kan misschien ook genieten van: