Familie Fotoshoot

Voor meer informatie over een familie fotoshoot in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie vind je hier.

Familie Fotoshoot Jaargetijden

Familie fotoshoot buiten kan in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent. Daar houden we niet van, toch ? Hoe leuk is het om een familie fotoshoot samen met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJK fotografeert.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren.  En hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt ūüėČ

Familie fotoshoot Strand, Duinen of het Bos

Met het hele gezin op de foto is een hele leuke beleving !

werkwijze familie fotoshoot

Familie fotoshoot op locatie

Een Familie fotoshoot en groepsportretten fotografeer ik op bijzondere locaties door heel Nederland. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is ? Dan is het extra leuk om daar een familieportret of groepsreportage te maken. Strand, Bos, duinen, pittoreske dorpjes of de grote stad, ik ben van de partij !
Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen.
Tijdens de fotosessie familie fotoshoot maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. En natuurlijk de gezinnen apart. Iedere combinatie die denkbaar is.

Aanleiding voor een familie fotoshoot is vaak een verjaardag of jubileum. Een familie fotoshoot is  leuk om met elkaar te beleven en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of misschien direct een afspraak maken?

Ik fotografeer graag op prachtige locaties in heel Noord-Holland en Utrecht. Ook heb ik meerdere fotoshoots gemaakt op het strand van Egmond, Hargen, Petten Schoorl en Bloemendaal en Bergen aan Zee, in de Kennemerduinen en de oude binnenstad van Amsterdam en Utrecht.

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks mooi kan ophangen in je huis ? Boek dan ook zo`n leuke een fotosessie familie fotoshoot.

Is er iemand jarig of wil je zomaar iemand in je omgeving verrassen met een fotoshoot. KleurRIJK fotografeert heeft ook cadeaubonnen. Deze zijn ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie klik hier.

Als je¬†ge√Įnteresseerd bent¬†in een familie fotoshoot op locatie dan kun je altijd contact met mij opnemen. Vul¬†het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor nog meer mooie foto’s ? Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en instagram.

   

werkwijze familie fotoshoot werkwijze familie fotoshoot werkwijze familie fotografie werkwijze familie fotografie werkwijze familie fotografie

werkwijze familie fotografie

werkwijze familie fotografie


familie fotoshoot
familie foto shoot strand
strand fotografie

familie fotoshoot strand
familie fotoshoot strand